Marksten & Anläggning  

Marksten & Anläggning

Kvalité före kvantitet

Vi på Barkins entreprenad sätter kunden i fokus. Varje enskilt projekt har sina specifika lösningar och önskemål där vi utför jobbet med kvalité och noggrannhet.

 Vi arbetar alltid för en så lånsiktig lösning som möjligt.
Vi använder produkter som håller högsta kvalitet och diskuterar gärna ditt nästa projekt och tipsar om unika lösningar och designer för bästa möjliga resultat.

Erfarenhet 

 Med drygt 10 års yrkeserfarenhet inom plattsättning och anläggningsarbeten kan du som kund känna dig trygg och garanterad god kvalité och service på våra uppdrag. Med den goda erfarenheten följer också en stor idébank där vi erbjuder unika idéer och lösningar för just dig och ditt projekt. Vi arbetar endast med högkvalitativa produkter för bästa design och resultat. Valet av entreprenör ska vara enkelt och vi ser fram emot att förvalta ditt förtroende på bästa sätt!

Helhetslösning

Med 10 års erfarenhet av markstensarbeten så är vi din kompletta entreprenör inom helhetslösningar för utemiljö.
vi erbjuder allt från plattläggning, markstensarbeten garageuppfarter, uteplatser, murar till kompletta husdräneringar. 
Vi på Barkins Entreprenad har gedigen erfarenhet och branschvana för att dina önskemål ska bli verklighet.

Eftersom vi utgår från Uvered utför vi främst arbeten i Lidköping och Vara kommun, men självklart också runt om i Skaraborgs län. Har du några funderingar eller tankar att tex. anlägga ny garageuppfart, ny uteplats eller kanske göra om den där grusgången till marksten så tveka inte att ta kontakt med våra anläggare!
 

loading...
loading...
loading...